If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли колеги закупили 159 на старо - впечатления?
Сега като си пишете тука лекинко нали знаете че климатрониците са няколко модела та уточнявайте се да не стане някоя грешка Ако искате и снимки им пуснете
Някой наясно ли е с по точно с управлението на климатроника че наистина си тръгва когато поизка и при мен и когато не изкам да включен постоянно ме дразни.примерно при ГТВ-то има автоматичен режим още като запалиш и тръгва но съм го махнал този режим с определена комбинация на врътките и си го пускам ръчно но с 159-ката не мога се оправя.
Явно и тук има някаква комбинация,но не я знам,ще я разучиме с бат БобоСпоред мен можеби проблема идва оттам,ако карате на Фулл Ауто,аз карам на Ауто и нямам такива проблеми,компресора ми се пуска,само когато пусна Макс Дефф-за издухване на прозорците
Климатика е направен при запалването на колата винаги да си възстановява положението, в което е бил преди загасването й.
Ако климатика е бил на Ауто, пали на Ауто, ако е бил на Фул Ауто пали си на Фул Ауто, ако е бил на Офф си остава на Офф.
Това е логично, аз не виждам смисъл, ако съм разбрал де, винаги когато палиш колата да е на Офф, без значение преди това на какво е било.
Единствения недостатък, който виждам в управлението е това ако нямаш сензор за замъгляването на предния прозорец.
Същата логика на климатика се използва и при Либрата.
Когато достигне ХХ градуса премества духането от предния прозорец към краката, но особено зимата още може да не се е размразил предния прозорец и не е много удачно това. Но ако си си поръчал с екстрата да ти следи и замъгляването /изпотяването/ на предния прозорец, този проблем го няма. Все пак трябва да си платиш за още екстри
Или никога не сте се возили в 159 или колите ви стоят по гаражите... Никога не съм се качвал в по-тесен СЕДАН! Аз съм 1.80 и определено отзад ми е тясно, коленете опират не само в седалката ами навсякаде. Това с климатроника Стоян го уточни, но има и друго. А именно това, че климатика се включва когато си пожелае той, аз нещо ли не разбирам, повреден ли е н.з., но направо ме побърква. Относно централния тунел (конзола или там както се нарича), поддържам мнението на повечето от вас - СТРАХОТНА Е!!!
климатроника мери температура, влажност и запрашеност
единственото от което не съм доволен отк климатроника е, че ми се замъглява стъклото ако не е на снежинката през зимата ....... незнам как става това, някаква магия сигурно
единственото от което не съм доволен отк климатроника е, че ми се замъглява стъклото ако не е на снежинката през зимата ....... незнам как става това, някаква магия сигурно
Това значи, че салонният филтър е замърсен. Ако е чист - не се запотява стъклото.
пуснал съм го да духа отгоре на 22 градуса примерно
със снежинка е ок
без снежинка е дроб
и в двата случая при 22 градуса на загряла кола и навън 5 градуса
то не е тук до логика - някой от умните момчета ще го обеснят - аз си знам, че като се замърси салонният филтър - почва да се запотява стъклото, и когато е без "звездичката" духа по влажен въздух.
А иначе - аз си карам все на АУТО - и зимата и лятото на 22-23 градуса.
то не е тук до логика - някой от умните момчета ще го обеснят - аз си знам, че като се замърси салонният филтър - почва да се запотява стъклото, и когато е без "звездичката" духа по влажен въздух.
А иначе - аз си карам все на АУТО - и зимата и лятото на 22-23 градуса.
това с влажния въздух го прави от ден 1, като не е на снежинка и все едно съм на море, влагата се усеща в устата направо
на семейния съвет единодушно се реши варианта да е 2.4JTD .. дали ше ям дръвото или не ше се види по-нататък ... нека първо да пристигне в БГ идния месец пък после ша му мислим ... иначе като на бат Мъри варианта 1.9 вагон и за мен беше най-удачен, ама екземпляр подобен не попадна за съжаление ..
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
на семейния съвет единодушно се реши варианта да е 2.4JTD .. дали ше ям дръвото или не ше се види по-нататък ... нека първо да пристигне в БГ идния месец пък после ша му мислим ... иначе като на бат Мъри варианта 1.9 вагон и за мен беше най-удачен, ама екземпляр подобен не попадна за съжаление ..
В мобиле.де е пълно с вагони 2,4, така че ще уцелиш по-читавият вариант.
В мобиле.де е пълно с вагони 2,4, така че ще уцелиш по-читавият вариант.
схемата за купуването на колата е друга, няма общо с немското "мобиле", .. пък и вече е решено ...
вариантите бяха 2, но Алфа GT автоматично отпада, щото не ми върши работа с 2 врати
пък и 147-цата ми е с 2 .. а и честно казано към тази съм малко скептично настроен
съдейки по постовете на колегите за пространството на задната седалка, ама айде туй да е косур
..
Comment